Feelzgood.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Zakelijk

Wie zijn wij? 

Karin en Elles www.feelzgood.nlWij zijn Elles en Karin, die vele jaren geleden met Binnenste Buiten zijn begonnen. Deze naam vertelt precies waar wij voor staan.
Wat leeft er in jouw binnenste? Kun je het verwoorden? Kun jij uiten wat er diep in jou aanwezig is? In 2002 begonnen we met Troostgeschenk: “Wanneer woorden tekort schieten”. Hier bieden wij Geschenkjes aan, die je kunt geven aan iemand die met een verlies geconfronteerd is; verlies op allerlei vlak en daardoor in een rouwproces verkeert.
We schrijven gedichten en nieuwsbrieven met woorden die je eventueel bij een geschenkje kunt geven. Het is fijn om op deze manier ons eigen rouwproces aan te gaan. Het gaat de ene keer beter, dan de andere keer, maar hierdoor is er veel herkenning bij onze bezoekers, volgers en klanten.

De tijd verstrijkt en we zijn op een pad gekomen, dat we nooit hadden ontdekt, zonder het verlies van onze dierbare. We dwaalden van de snelweg des levens af en kwamen terecht op mooie bergweggetjes met dalen, maar ook prachtige vergezichten. Ons hart kreeg steeds meer ruimte en onze innerlijke kracht kwam aan het woord. Deze kracht verbond zich met liefde, harmonie en vrede.
Nadat we waren gestart met een groothandel, ontstond er vanzelfsprekend nieuw enthousiasme om deze artikelen ook aan onze klanten aan te bieden.
Onder de naam Feelzgood hopen wij onze aandacht in liefde en harmonie nog meer te kunnen geven.

Het leven is niet altijd even eenvoudig, maar het voelt goed om elke stap die we mogen maken, met liefde en een open hart te doen. 

In licht en liefde, 

Karin en Elles