Feelzgood.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Zakelijk

Shirts

The Mountain Shirts

The Mountain Shirts verkoop via Soulgoodz Groothandel

Klik in de linker balk om naar de diverse categorieën te gaan!

Meer informatie over MATEN en WASVOORSCHRIFTEN 

Maat Adult Mountain  Size Child Mountain  Mini Dresses The Mountain Soulgoodz

Hoodies Shirts The Mountain  Ladies Tees The Mountain Shirt Soulgoodz 

 Long Sleeves Shirt The Mountain Soulgoodz  Crewneck Sweatshirt The Mountain Soulgoodz  Nightshirt The Mountain Soulgoodz

* Klik op de foto voor een vergroting 

Download nu de nieuwste catalogus. (het laden kan even duren, het is een groot bestand) 

The Mountain shirts staan bekend om hun zachte ‘suèdeachtige’ afwerking en hun prachtige designs. Werkend met hun eigen kunstenaars en hun eigen team van designers, produceren ze elk jaar opnieuw, prachtige ontwerpen, van ‘Fantasy’ tot ‘Animal Kingdom’ en van ‘Native American’ tot ‘Humor’.

The Mountain shirts zijn gemaakt van 100% katoen, de kledingstukken krimpen niet en zijn handgekleurd. De designs worden geprint met milieuvriendelijke en watervaste inkt. Dit betekent dat je de prints gewoon kunt strijken. Probeer het met een t-shirt dat jezelf geprint hebt met kunstmatige inkt en kijk wat er gebeurt (op je eigen risico!). The Mountain is trots op het behalen van de ‘Oeko Tex 100 certification’ afgegeven door ‘The Institute of Research and Testing in Textile Ecology’. Meer dan 100 individuele testen werden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het productieproces en de kleding vrij zijn van alle schadelijke stoffen.
Je kunt deze kwaliteit echt voelen! Het katoen en de print is van topkwaliteit. Het kopen van een The Mountain Shirt betekent, jaren genieten zonder krimpen of vervagen van de print.

Er is een breed aanbod van verschillende typen beschikbaar. Voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen.

 • T-Shirts
  • Standaard t-shirts
   • Volwassenen (MT10) in de maten S tm maarliefst 5XL 
   • Kinderen (MT15) in de maten S tm XL
  • T-shirts met lange mouwen(MT45) (M – 3XL)
 • Nachtshirts (MT40) (one size) voor volwassenen
 • Meiden en vrouwen kunnen kiezen uit 
  • Ladies Tees (MT28) met korte mouwen, in de maten S tm 2XL
  • Ladies Mini Dresses (MT48) (S - L)
 • Tank Tops unisex (MT36) (S - XL) voor volwassenen
 • Truien met of zonder muts:
  • Hoodies (met muts) (MT72) in de maten S tim 2XL
  • Crews (zonder muts) (MT71) in de maten S tm 2XL


Omdat de kwaliteit van het shirt en de gedetailleerde designs zo uniek zijn verkopen de shirts zich vanzelf. De verkopen zullen het best lopen wanneer je de producten op de mooiste manier aanbiedt. We zijn daarom blij dat we je een breed aanbod van mogelijkheden en displays kunnen aanbieden. Meer informatie hierover kun je lezen op de pagina ‘Displays & Services’ in het productmenu in de linkerbalk.

The Mountain maakt het verkopen van shirts zo veel gemakkelijker! Verlaat deze website niet voordat je even gekeken hebt bij de shirts in het productmenu. 

Let op! Een groot gedeelte van de producten zijn op voorraad bij onze leverancier, maar er zijn ook artikelen die niet direct leverbaar zijn. Ze kunnen echter wel besteld worden. Houd dan altijd rekening met een langere levertijd! Neem contact met ons op voor meer informatie of over levertijden.

9 verschillende stijlen shirts The Mountain

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.