Feelzgood.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Zakelijk

Engel Essences

Geënergetiseerde Engelessences bevatten de hoog trillende, fijnstoffelijke energieën van de Engelsymbolen. Dit proces is aan Ingrid Auer verbonden.

Engelessences kunnen op de gezonde huid gedruppeld worden; bijv. op de Chakra's, navel, pols of voetzolen (vooral bij kleine kinderen en zieke mensen) of aan het badwater of aan een aromalampje toegevoegd. Het is raadzaam om voor een langere periode met maar één Engelessence te werken. Daarna gebruikt men of dezelfde Engelessence nog een keer, of kiest men een nieuwe essence. Symbolen en Engelessences kiest men intuïtief, met hulp van een Kinesiologische Spierspanningstest, met een pendel of Bio-tensor.

Ze bestaan uit een Water-Alcohol mengsel en zijn - zoals de Engelsymbolen zelf - energetisch verzegeld. Dat betekent dat ze geen trilling van buitenaf aannemen en kunnen zelfs door meerdere mensen gelijktijdig gebruikt worden. De flesjes met Engelessences worden met de hand gevuld en de flesjes zijn gemaakt van hoogwaardig Violetglas.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.

Alle foto's in de categorie 'Lichtgidsen' © by Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer GmbH

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.