Feelzgood.nl Blog Gastenboek Troostgeschenk Zakelijk

Lichtgidsen / Engelen

Lichtgidsen met producten van Ingrid Auer

Kies een categorie

Boeken       Symbolen    Essences  Aura Essences Meester Aura Ess

Troostgeschenk Boeken Ingrid Auer       Troostgeschenk Engel Symbolen Ingrid Auer        Troostgeschenk Engel Essences Ingrid Auer                Troostgeschenk Aura Essences Ingrid Auer                   Troostgeschenk Meester Aura Essences Ingrid Auer

De wereld verandert met grote stappen en we merken steeds vaker, dat de mens zoveel meer is dan een stoffelijk lichaam. Ons menselijk lichaam bestaat ook uit energie en trilling en als deze niet in balans is, krijgen we kwaaltjes, last en raken we uitgeput. We hopen met de Lichtgidsen een produkt aan te kunnen bieden, dat de mens,  ook in het fijnstoffelijke gedeelte,  kan ondersteunen en leiden. Een gids die je naar het licht in jezelf kan leiden, die je kan begeleiden en inzichten zal geven.  

Het wordt steeds duidelijker, dat de mensheid zich op dit moment in een enorm veranderingsproces bevindt; in de politiek, economie, ecologie, maatschappij, gezondheidszorg en onze schoolsystemen. Maar ook in het leven van jou en mij: niets blijft overeind. De mensheid gaat door een transformatieproces, zoals het zich op Aarde nog nooit eerder voorgedaan heeft. 

Bij dit transformatieproces spelen symbolen een belangrijke rol. Zij hebben een unieke, fascinerende functie. Ze vormen een belangrijke brug tussen ons menselijk rationeel bewustzijn en de oneindige werelden van datgene, dat ons (nog) onbewust en onbekend is.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.

Alle foto's in de categorie 'Lichtgidsen' © by Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer GmbH 

 

In de hedendaagse wereld
Waar het zicht verdwenen is
Waar geld vooral de hoofdrol speelt
En rijkelijk beschenen is

Daar is de mens totaal vergeten
En gevoel niet meer van belang
Gevangen in winst en opbrengst
Omgeven door wanhoop, vrees en angst

Nu moet het Licht toch eens ontwaken
Herboren worden in alle pracht
Onze Gidsen hebben echt lang genoeg gewacht

Goddelijke begeleiding
Stel de vraag en luister stil
Met jouw innerlijke overtuiging
Zul je horen wat jouw Gids je zeggen wil

Karin

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.